Que fem

TREBALLS I ACTIVITATS REALITZADES PER L’AMPA

 

Perquè ens surten els llibres tan barats?

“Projecte de socialització de material i llibres de text”

Cada any l’escola i l’Ampa invertim una part del nostre pressupost en l’adquisició de llibre i material que es queda a l’escola per ser utilitzat el següent curs. A més, l’equip docent treballa preparant dossiers que els ajuden, conjuntament amb els llibres i el material, a dur a terme tant classes lectives, com tallers i altres activitats que faran complir els objectius curriculars de cada curs. Totes les families col·laboren en aquest projecte a través de la quota de l’Ampa.


Ingresos

Els ingressos de l’Ampa provenen de les diferents activitats que promovem i es reverteixen integrament en millores per als nostres fills i filles (Jocs per al pati, material per l’escola, festes a l’escola, …).

ROBA ESCOLAR: simbol d’identitat de la nostra escola i una bona eina per identificar-los en sortides eternes, així com per fer l’educació física o per protegir la roba quan fan manualitats.

EXTRAESCOLARS: des de l’Ampa promovem les activitats extraescolars que es fan a l’escola, sempre consensuades amb direcció i pensant en temàtiques que puguin fer gaudir els nens i nenes. Per realitzar les etraescolars es contracten empreses de monitoratge i per les esportives, son els clubs esportius els que ofereixen els seus serveis.

QUOTA FAMILIAR DE L’AMPA: els 18€ que pagueu per familia també són importants per poder reinvertir en material o elements que puguin ser necessaris pel bon funcionament de l’Ampa dins l’escola.


En que ens gastem els ingressos?

Comprem material que pugui fer falta, com ara jocs per al pati, material per al gimnàs, jocs didàctics per les aules, material de laboratori, de ciències, etc. (que periòdicament s’ha de reposar ja que es fa malbé).

Contribuïm econòmicament en les festes de l’escola: castanyada, Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, Fi de Curs. (a part de l’aportació económica, també hi ha la part humana que és també essencial).

Som socis de la FAPAC, que ens serveix com a mesura de suport en dubtes, conflictes, actuacions que es puguin donar a l’escola entre els pares, amb les mestres o amb qui sigui.

Paguem les despeses bancàries corresponents a l’activitat del compte, com gestió de rebuts i manteniment de compte corrent.


Informacions i previsions per al curs actual

Com cada any hem treballat amb l’escola per vetllar pel servei de menjador i monitoratge.

Des de l’Ampa fem un seguiment periòdic d’aquest servei a través d’una mare o vàries que fem inspeccions periòdiques per controlar que les activitats es desenvolupen correctament i amb les mesures higièniques corresponents.

Continuarem en la nostra linea de col·laboració amb les festes de l’escola, tant económica com humana, per tant animem a tots i a totes a prestar els vostres serveis desinteressats quan siguin sol·licitats.

 

ESPEREM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!!